Kartoffelsalat
Ingredienser
1 kg kogte kartofler – vigtigt! Kartoflerne koges med salt i vandet.
1 finthakket rødløg
1 spsk. Ravigottesauce
250 g mayonnaise
250 g creme fraiche 18%
3 tsk. Løgmix salt
1 finthakket rødløg
1 spsk. Ravigottesauce
250 g mayonnaise
250 g creme fraiche 18%
3 tsk. Løgmix salt
Fremgangsmåde
Mayonnaise og creme fraiche blandes til en ensartet masse med Ravigotte-sauce, finthakkede løg og løgsalt.
Kartofler i tern vendes i til sidst.
Kan serveres med radiser, tomater og purløg.
Kartofler i tern vendes i til sidst.
Kan serveres med radiser, tomater og purløg.
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.
God Fondsledelse
Download Ejendomsfond
Download Driftsfond
Mariager Saltcenter
Ny Havnevej
9550 Mariager 6
Telefon:
98 54 18 16