Stegt Torskefilet

Stegt Torskefilet

Ingredienser

Et godt drys fiskesalt
Torskefilet

1 pakke bacon
Smør
Evt. persille til pynt
Lime

Fremgangsmåde

Torskefilet lægges dobbelt om et godt drys fiskesalt (har du tykke torskeloins, kan de flækkes for at få fisken godt krydret.)
Hver dobbelte torskefilet dækkes med 3 1⁄2 skiver bacon. Derefter lægges de i et ildfast fad med smørklatter i bunden.
Steges i ovnen i ca. 15 min. (kernetemperaturen skal være 65 grader)
Retten kan med fordel serveres med vores Grønsagsris og med vores Hasselnøddesauce
Stacks Image 49

NOBIAN - Dansk Salt A/S er Mariager Saltcenters hovedsponsor

Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.


God Fondsledelse
Download Ejendomsfond
Download Driftsfond


Mariager Saltcenter

Ny Havnevej
9550 Mariager 6

Telefon:
98 54 18 16

Stacks Image 40