Fyldt Kalkunschnitzel

Fyldt Kalkunschnitzel

Ingredienser

Kalkunbryst
200 g. flødeost
2 tsk. 4-pebersalt
1 æg (sammenpisket)
Rasp

Olie
Smør

Fremgangsmåde

Skær kalkunbryst i 1⁄2 - 1 cm. tykke skiver (beregn 2 skiver pr. prs.)
Bland flødeost sammen med 4-pebersalten.
Fordel osten på den ene halvdel af en skive kalkunbryst og luk den anden ende over, så osten er dækket af kød.

Vend hvert stykke i æg og derefter rasp. Steg stykkerne gyldne i varm olie og smør.
Krydder dem med 4-pebersalt efter ønske.
Stacks Image 49

NOBIAN - Dansk Salt A/S er Mariager Saltcenters hovedsponsor

Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.


God Fondsledelse
Download Ejendomsfond
Download Driftsfond


Mariager Saltcenter

Ny Havnevej
9550 Mariager 6

Telefon:
98 54 18 16

Stacks Image 40